Preview Mode
FR | NL

Vragen

Dankzij de Priority Access mag je de concertzaal binnen voordat de deuren opengaan voor het grote publiek. Je hebt dan rustig de tijd om je spullen in een locker op te bergen, iets te kopen om te eten of te drinken en in de zaal plaats te nemen waar je wilt. Zo kun je van op de eerste rij genieten van het optreden van je favoriete artiest. Om recht te hebben op die Priority Access moet je een "ING Ticket" kopen en als een van de eerste 300 cliënten de optie 'ING Priority Access' aanvinken. De dag van het concert ga je naar de ingang van Paleis 12 op het tijdstip dat op je ticket vermeld staat.
Voor sommige concerten zijn 1.000 tickets speciaal gereserveerd voor ING-klanten. Om ze te kopen, kunt u op de website van Paleis 12 op ING Tickets klikken en dan gewoon met uw ING-kaart betalen, en dat is het! Als een concert uitverkocht aan het grote publiek is, maar er nog wel ING-tickets beschikbaar zijn, zijn deze bovendien nog 48 uur lang open voor aankoop door klanten.
De ING-voordelen zijn slechts beschikbaar voor bepaalde evenementen in Paleis 12.
De lijst van evenementen kan je raadplegen op ing.be/muziek of op de website van Paleis 12.
Ja, je kunt Paleis 12 binnengaan via gelijk welke ingang. Maar als je een "Priority Access"-ticket hebt, moet je gebruik maken van een speciale ingang. Die bevindt zich aan de zuidkant van het gebouw.
Na afloop van de wedstrijd brengen wij de winnaars via e-mail op de hoogte. Die informatie en de einddatum van de wedstrijd vind je in het reglement, op ing.be/wedstrijd. Zodra de winnaars bekend zijn, worden hun namen ook gepubliceerd op ing.be/muziek, in het artikel over de betrokken wedstrijd.
Er is geen vestiaire, maar in Paleis 12 zijn gratis lockers beschikbaar. Daar kun je je spullen in alle veiligheid in opbergen. Als je een vip-ticket hebt, kun je gebruik maken van een gratis vestiaire aan de ingang van de P12 Lounge Club.
Nee, in de kantoren kun je geen tickets kopen. Concerttickets kun je enkel kopen via de website van Paleis 12. En als je kans wilt maken op een vip-ticket, neem dan een kijkje op ing.be/muziek!
Als je wint, word je daarvan per e-mail verwittigd. Die e-mail bevat je e-tickets. Vergeet niet om ze af te drukken en mee te nemen naar het evenement!
Je mag maar een keer aan dezelfde wedstrijd deelnemen. Maar je mag wel deelnemen aan andere wedstrijden op de website ing.be/muziek.
De gewonnen prijzen zijn op naam. Ze zijn niet overdraagbaar en kunnen in geen geval worden ingeruild voor andere producten of diensten. Het doorverkopen van tickets is strikt verboden.
Je tickets worden verzonden binnen de 2 weken na het einde van de wedstrijd.
Wij openen de stand vanaf de opening van de festivalweide en sluiten een kwartier na het laatste optreden.
Om van de ING-voordelen te kunnen genieten moet je ten minste 18 jaar zijn, in België wonen en cliënt zijn bij ING (houder zijn van een zichtrekening bij ING België). Dat is alles.
Er worden 1.000 tickets speciaal voor ING-cliënten gereserveerd. Als een concert uitverkocht is maar de 1.000 ING-tickets nog niet op zijn, heb je vanaf de aankondiging dat het concert uitverkocht is nog 48 uur om je tickets te kopen. Zolang de voorraad strekt, natuurlijk.
Ga naar de website van Paleis 12, en dan: tab TICKETS > ING TICKETS > knop ING TICKETS. Je komt dan op de website van ticketmaster terecht, waar je de lijst kunt bekijken van de evenementen waarvoor ING-tickets beschikbaar zijn. En dan betaal je gewoon met je ING-kaart.
Samen met je tickets ontvang je ook een parkeerticket. Als je met de wagen komt, moet je die parkeren op parking E, vlak naast de ingang van Paleis 12. De vip-ingang (van de P12 Lounge Club) bevindt zich vlak naast de ingang aan de zuidkant van het gebouw. Volg de rode loper, en aan de ingang staan hostessen klaar om je de weg te wijzen.
Met je vip-ticket krijg je toegang tot de P12 Lounge Club. Die ruimte is voorbehouden voor wie een vip-ticket heeft. Geef bij aankomst in Paleis 12 je ticket en je naam, en je krijgt een armband. Daarmee krijg je toegang tot de bar en een walking dinner. Alle dranken bij de maaltijd zijn inbegrepen. Daarna ga je naar het vip-gedeelte van de concertzaal, waar zich je zitplaats bevindt. Na het concert kun je ook nog een glas drinken in de Premium Experience Bar, maar die consumpties zijn te betalen. Als je met de wagen komt, kun je parkeren op de vip-parking (parking E).
Als je een vip-ticket hebt, kun je gratis parkeren op parking E, vlak naast Paleis 12. Anders kun je voor 10 euro terecht op parking C. Van daar is het maar enkele minuten lopen naar de zaal.

© 2024 ING België nv, alle rechten voorbehouden