Preview Mode
FR | NL

Vragen

Voor bijna elke thuismatch van de Rode Duivels organiseert ING wedstrijden waarmee cliënten en niet-cliënten tickets kunnen winnen. Deze wedstrijden zijn de enige manier om tickets in de wacht te slepen. Doe dus zeker mee !
Als geheugensteuntje voor de fans maakte ING sjaals met de tekst van het Belgische volkslied op. De sjaals werden in 2013 eenmalig in het stadion uitgedeeld en waren een groot succes. De resterende sjaaltjes verdeelden we over de kantoren. Ga snel langs in ING-kantoor in uw buurt . Misschien vindt u er nog eentje. Succes!
Samen met wereldberoemde internationals het veld oplopen is een unieke ervaring. Wilt je kind dit graag eens meemaken? Als ING-klant kan dat! Regelmatig organiseren wij op dit platform wedstrijden waarop je je oogappel kan inschrijven. Het kind moet wel 8 of 9 jaar oud zijn en tussen 125 en 145 cm groot. Elk kind kan maximum een keer mee oplopen met de Rode Duivels. Een bewijs van gezinssamenstelling of identiteitskaart van het kind kan gevraagd worden aan de winnaars van de wedstrijd. Enkel het kind dat ingeschreven is, kan op de dag van de wedstrijd mee oplopen met de Rode Duivels. Toegangskaarten voor dit evenement mogen onder geen voorwaarde geruild of verkocht worden. ING behoudt zich het recht bij vermoeden van fraude of onjuiste gegevens, de toegang van het kind te ontzeggen.
De scheidsrechtersoutfits van ING werden in een tijdelijke actie aangeboden. Momenteel zijn er geen meer beschikbaar, maar mogelijk organiseren we in de toekomst opnieuw zo'n actie. Check dus regelmatig onze wedstrijdpagina.
Eerst en vooral bedankt voor de interesse. Alle initiatieven die voetbaltalent een kans geven, verdienen de nodige aandacht. ING volgt een weldoordacht sponsoringbeleid. Het is dan ook een zeer bewuste keuze om de Rode Duivels en scheidsrechters te sponsoren, en geen enkele andere nationale of lokale club.Sommige zelfstandige kantoren steunen wel een club in hun regio, maar dat zijn uitzonderingen van lokale sponsoring. Veel succes met uw initiatief!
Proficiat met de selectie! Eerst organiseren we echter een viertal oefenwedstrijden, waarbij we je kind klaarstomen tot een echte ballenjongen. Pas daarna mag hij/zij mee het veld op met de Rode Duivels.

© 2024 ING België nv, alle rechten voorbehouden