Preview Mode
FR | NL

Dream Big: jouw kind op het veld met de Rode Duivels?

Jouw kind, hand in hand op het veld met een wereldbekende topvoetballer tijdens een internationale match van de Rode Duivels? Dat kan tijdens België - San Marino op 10 oktober 2019 of tijdens België - Cyprus op 19 november 2019. 

 

Dream big:  selecteer de wedstrijd waarvoor je wil deelnemen, vul de wedstrijdvragen in, upload een foto van je kind en misschien beleeft jouw kind wel een onvergetelijke voetbalavond

 

Als je kind wordt geselecteerd mag het samen op het veld met een internationale voetbal-ster, nadien zullen alle kinderen de wedstrijd samen met hun ouders beleven vanop de tribune. Allemaal dankzij ING!

 

 

Antwoord op de onderstaande vragen en maak een droom waar!

 

 

Belangrijk: 

- Om deel te nemen moet jouw kind op de dag van de wedstrijd 8 of 9 jaar oud zijn en tussen 125 en 145 cm groot zijn. De lengte en leeftijd worden gecontroleerd in het stadion. 

- Kinderen die in het verleden reeds opliepen, mogen geen tweede keer meer oplopen

- Kinderen die ingeschreven zijn en winnen, zijn de enige kinderen die mogen oplopen. Dit wordt in het stadion geverifieerd met de foto die verplicht moet worden opgeladen om deel te nemen aan de wedstrijd. Tickets mogen niet worden doorgegeven of doorverkocht. 

- De wedstrijd is uitsluitend voorbehouden voor ING-klanten

 

Selecteer de match waarvoor je wil deelnemen:

 

Ook interessant!

© 2019 ING België nv, alle rechten voorbehouden