Preview Mode
FR | NL

Beleef Tomorrowland Winter: the time is now

Beleef Tomorrowland Winter met ING

 

Een reis rond de wereld maken, de Mount Everest beklimmen, gitaar leren spelen of een eigen zaak starten: iedereen droomt ergens van. Kijk dit jaar vooruit en bouw, stap voor stap, aan je toekomst. Maak je eigen dromen waar. Your time is now.

 

Droom jij ervan om naar Tomorrowland te gaan? Om een onvergetelijke tijd te beleven op Tomorrowland Winter samen met de people of tomorrow? Om de bergen van Alpe D’Huez om te toveren tot jouw dancefloor en er te dansen, beat by beat? Stel je droom niet langer uit! Wacht niet op het juiste moment. Maak het. Your time is now.

 

Leef voluit. Do your thing. Volg je dromen en maak van de weg daar naartoe 'The time of your life’. Beantwoord onderstaande vragen om kans te maken op een fully arranged 4-daypackage* voor Tomorrowland Winter voor twee personen. Doe het nu. Your time is now.

 

* Inbegrepen in het package: 4-daags verblijf voor twee personen, twee Tomorrowland Winter Full Madness Passes, lift- en skipassen. Transport van en naar Alpe D’Huez niet inbegrepen.

Beantwoord de vragen hieronder

Ook interessant!

© 2020 ING België nv, alle rechten voorbehouden