Preview Mode
FR | NL

Maak kans op tickets voor Jazz Middelheim!

Jazz Middelheim zal dit jaar geen 4 maar 5 dagen plaatsvinden! En dat is maar goed ook, want we hebben heel wat in te halen! Van vrijdag 13 augustus tot dinsdag 17 augustus ben je meer dan welkom om terug te genieten van live jazzmuziek in Antwerpen! 

Enkele Jazz Middelheim weetjes op een rij:  

  • Jazz Middelheim bestaat al sinds 1969 en is daarmee het oudste zomerfestival van ons land. Het jazzfestival is gelukkig nog lang niet aan zijn pensioen toe 

  • Het festival omschrijft zichzelf als ‘the funky grandpa of all jazz festivals’. En wie zijn wij om dat te ontkennen!  

  • Jazz Middelheim lokt elk jaar duizenden muziekliefhebbers naar het feeërieke Park Den Brandt in Antwerpen. Daar passeren zowel de oude gevestigde waarden als de enthousiaste jonkies de revue. Het resultaat? Een spektakel dat blijft hangen lang nadat de laatste noot heeft geklonken…  

 

Klinkt dit festival als muziek in je oren? Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op tickets voor jou en 3 vrienden voor zaterdag 14 augustus.

Hoe win je festivaltickets? Heel gemakkelijk, je hoeft maar 2 vragen te beantwoorden. Deze wedstrijd is open voor iedereen. 

Ben je een ING-klant en gebruik je de ING Banking-app? Beproef je geluk en maak kans op een uitzonderlijke evaring: Een waanzinnige citytrip naar New York (vlucht, 4-sterrenhotel, activiteiten ter plaatse, enz.) met oa: een must-see Broadway musical en een unieke gospel ervaring.
Vul bij je deelname zeker de persoonlijke code in die je kreeg in de inbox van je ING Banking-app (inloggen – avatar rechtsboven – berichten).

Wil je de festivalsfeer en meer specifiek die van Jazz Middelheim terug voelen? Registreer je dan voor het ING Replugged Festival, wat plaatsvindt op 24 juni. Daniel Romeo Band zal Jazz Middelheim op dit festival vertegenwoordigen.   

Beantwoord de vragen hieronder


© 2021 ING België nv, alle rechten voorbehouden