Preview Mode
FR | NL

ING Reserved Tickets & ING Priority Access

Hou je van muziek? Dan mag je de concerten in Paleis 12 zeker niet missen! Deze herfst komen alvast enkele grote namen langs, en dat is nog maar het begin ... Het goede nieuws? ING is partner van Paleis 12 en in dat kader bieden we onze klanten exclusieve1 voordelen aan. Ontdek ze snel hieronder! 

ING Reserved Tickets 
Voor sommige concerten worden er speciaal voor ING-klanten 1.000 tickets gereserveerd. Om deze tickets te kopen, kan je op de site van Paleis 12 op 'ING Tickets' klikken. Daarna betaal je je tickets gewoon met je ING-kaart en klaar! Daar komt nog eens bij dat als een concert 'uitverkocht' is voor het grote publiek maar er nog ING-tickets overblijven, deze nog 48 uur2 te koop worden aangeboden.
Klik hier om je ING-tickets te reserveren! 

ING Priority Access 
Wil je de concertzaal binnengaan voor de deuren opengaan voor het grote publiek? En vanop de eerste rij van het concert van je favoriete artiest genieten? Zorg er dan voor dat je bij de eerste 300 bent om ING-tickets te reserveren. Want dan krijg je de kans om een prioritaire toegang te genieten. Bij de aankoop van je tickets vink je gewoon de optie 'ING Priority Acces' aan. Ga op het tijdstip dat op je ticket staat naar de ingang van Paleis 12. 
Meer weten over dit voordeel? Surf naar de website van Paleis 12

Heb je er zin in gekregen? Ontdek alle info en blijf op de hoogte van de komende concerten op paleis12.com
 

1 Acties uitsluitend bestemd voor rechtsbekwame personen ouder dan 18 jaar die in België verblijven en klant zijn bij ING (houders van een zichtrekening bij ING België). Gratis aanbod zonder verplichting om een dienst of product van ING België te kopen (buiten een zichtrekening).
2 Zolang de voorraad strekt.

Ook interessant!

© 2019 ING België nv, alle rechten voorbehouden