EN | FR | NL

Uw ING-bankier helpt u verder

Hij of zij volgt uw dossier nauwgezet op en beantwoordt uw vragen persoonlijk. Zo krijgt u advies van iemand die uw situatie écht kent.

Vul uw ondernemingsnummer in en krijg direct de contactgegevens van uw bankier, of van het kantoor dat u het best advies kan geven.
 
Uw onderneming is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en heeft een uniek ondernemingsnummer van 10 cijfers. Is uw bedrijf btw-plichtig? Dan is uw ondernemingsnummer hetzelfde als uw btw-nummer, maar zonder "BE".

Vind uw ING-bankier
of
Ga verder zonder ondernemingsnummer
Geen
Dit nummer is niet terug te vinden in het ING-gegevensbestand. Kies hieronder een ondernemersprofiel om uw ING-gesprekspartner te vinden.
Type ondernemer of organisatie
 
Starters, zelfstandigen, vrije beroepen, juridische beroepen, lokale bedrijvenFamiliebedrijven, vastgoedsector, agro en voeding, transport en logistiekMultinationals, corporate bedrijven, beursgenoteerde bedrijven, financiële instellingenPublic sector, onderwijs, gezondheidszorg, non-profit
Type activiteit
 
Wat is uw postcode of plaats?Wat is uw postcode of plaats?*
 
Provincie/Regio *
 

Uw business bankerUw ING Relationship Manager

Contacteer uw bankier of kantoor en krijg advies van de expert die u het best kan helpen.Contacteer uw bankier of kantoor en krijg advies van de expert die u het best kan helpen.

{4}
{5}
{1}

© 2021 ING België nv, alle rechten voorbehouden